مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار |
شیر نارگیل | ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ خرد شده | ۴۰۰ گرم |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
برگ ریحان | ۲۰ گرم |
بادمجان | ۴ عدد |
برگ بو | ۴ عدد |
فلفل سبز خرد شده | ۱ عدد |
کاری | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کاری مرغ تایلندی
مرحله ۱: آماده سازی ادویه کاری
روغن را در تابهای گود داغ کنید و ادویه کاری را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. این کار باعث میشود طعم ادویهها در تمام غذا پخش شود و عطر فوقالعادهای به غذا ببخشد.
مرحله ۲: اضافه کردن شیر نارگیل
پس از تفت دادن ادویه کاری، شیر نارگیل را به تابه اضافه کنید. شعله را کمی زیاد کنید تا شیر نارگیل به جوش آید و ترکیب ادویه کاری و شیر نارگیل، پایهای خوش طعم برای سس غذای ما فراهم آورد.
مرحله ۳: تفت دادن بادمجان
بادمجانها را خلالی خرد کرده و در تابهای جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. تفت دادن بادمجانها قبل از اضافه کردن به مخلوط کاری باعث میشود بافت بهتری داشته باشند.
مرحله ۴: اضافه کردن مرغ و سبزیجات
مرغ خرد شده، بادمجان تفت داده شده، نخود فرنگی و برگ بو را به تابه حاوی مخلوط کاری و شیر نارگیل اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مرغ و سبزیجات با طعم ادویه کاری و شیر نارگیل آغشته شوند.
مرحله ۵: اضافه کردن شکر و سس سویا
شکر و سس سویا را به مواد داخل تابه اضافه کنید. شکر کمی شیرینی به غذا میافزاید و سس سویا طعم دلنشین و کمی شوری به آن میبخشد. این ترکیب طعمها بسیار مهم است تا تعادل طعم در غذا حفظ شود.
مرحله ۶: پختن تا زمان جا افتادن غذا
بگذارید تمام مواد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با هم بپزند تا مرغ کاملا پخته و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. در این مدت، غذا غلیظتر میشود و طعمها عمیقتر.
مرحله ۷: سرو کردن
در انتهای پخت، برگ ریحان تازه و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. کاری مرغ تایلندی خوش طعم و معطر آماده است. آن را در کنار برنج سفید سرو کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید. نوش جان!