Armeniasaladgharepeyma1

مواد لازم برای تهیه سالاد ارمنی

  • خیار ۲ عدد
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل سبز یا فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • جعفری تازه ۳۰ گرم
  • ریحان تازه ۳۰ گرم
  • شوید تازه ۳۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • روغن زیتون یا کنجد ۱/۲ پیمانه
  • آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو آسیاب‌شده ۳۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد ارمنی

مرحله اول

ابتدا باید خیار و گوجه را بشویید و خشک کنید. خیار را بدون پوست گرفتن و به‌صورت حلقه‌ای و یکدست خرد کنید. گوجه‌فرنگی را نیز روی تخته آشپزی قرار دهید و نگینی درشت خرد کنید و به همراه خیار داخل کاسه سرو خود بریزید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد و به مواد سالاد اضافه کنید. فلفل سبز یا فلفل دلمه‌ای رنگی را بشویید و خرد کنید و به مواد افزوده و هم بزنید. سبزی‌‌ها را از قبل تمیز کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید و به‌صورت ساطوری خرد و به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

حالا باید روغن زیتون یا کنجد را داخل یک کاسه بریزید و به آن آب لیموترش تازه اضافه کنید. گردو را از قبل داخل‌‌ هاون بکوبید تا نیم‌کوب شود یا‌ می‌توانید گردو آسیاب‌شده بریزید. روغن و در انتها ادویه‌‌ها را بریزید و هم بزنید و نیم ساعت زمان دهید تا مواد مزه‌دار شوند و بعد سالاد را سرو کنید. این سالاد را در کنار شامی کباب گیلانی با سه نوع رب نوش جان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه سالاد ارمنی

  • به دلخواه‌ می‌توانید پیازچه خردشده به‌جای پیاز استفاده کنید.
  • می‌توانید مواد را ریزتر برش بزنید، ولی در دستور اصلی این سالاد همه مواد به صورت درشت خرد‌ می‌شود.
  • افزودن گردو دلخواه است و‌ می‌توانید حذف کنید.