Pastawithmincedmeat1536x10211800x491

مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • پاستا دلخواه فرمی ۱/۲ بسته
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ ۷ عدد
  • پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار لازم

تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

مرحله اول

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را با کمک رنده یا گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود. گوشت چرخ کرده را از فریزر خارج کنید و ۱ دقیقه در سولاردم یا داخل آب داغ قرار دهید تا یخ آن باز شود. قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا نگینی خرد کنید. سپس داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سیر پوره‌شده را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر بلند شود. گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

مرحله سوم

وقتی گوشت خوب سرخ شد، رب و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و آب اضافه قارچ کشیده شود. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود و سس غلیظ شود. حدود ۱/۴ پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و صبر کنید تا قل بزند و رنگ رب باز شود.

مرحله چهارم

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد کمی نمک و روغن مایع اضافه کنید. پاستا فرمی دلخواه خود را بیفزایید و طبق نوشته روی بسته‌بندی صبر کنید تا نرم شود. مقداری از آب پاستا را داخل سس بریزید. در انتها پاستا را آبکش کنید و داخل سس بریزید و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب و سس به خورد پاستا برود. برای دیدن غذاهای قارچی، پیتزا قارچ و پنیر را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

  • از انواع سبزیجات مانند هویج و فلفل دلمه نیز‌ می‌توانید استفاده کنید.
  • به دلخواه پنیر پارمسان یا پیتزا بریزید.
  • می‌توانید پاستا را داخل بشقاب بکشید و سس را روی آن قرار دهید.

پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ